top of page

HBOT a Alzheimerova choroba


"Znám mnoho rodin, kde ztratili své blízké následkem Alzheimerovy nemoci", říká Dr. Paul Harch, klinický profesor na Louisianské státní univerzitní lékařské fakultě. "Ale toto je naděje". Popisuje příběh 58 leté ženy s Alzheimerovou chorobou, kterou úspěšně léčil hyperbarickou kyslíkovou terapií.



Dopřejte svému tělu hyperbarický kyslík!
Objednejte se na čísle 606 086 318 nebo na info@kyslikovaterapie.cz

„To, co jsme ukázali, bylo největší zlepšení metabolismu mozku, které bylo kdy pozorováno při jakékoli terapii pacienta s Alzheimerovou chorobou.


Symptomaticky byla lepší ... Byla klinicky lepší"“, dodává.

Při léčbě došel Dr. Harch k závěru, že „9-ti týdenní léčba HBO, spočívající ve 40 sezení, způsobila u pacienta s Alzeiherovou chorobou významný nárůst celkového metabolismu buněk se současným symptomatickým zlepšením, které bylo možno pozorovat na pozitronovém emisním tomografu.

Dr. Harch zveřejnil zprávu o průběhu terapie v časopise Medical Gas Research.

Ve zprávě bylo uvedeno, že „ HBO má za následek genovou expresi a supresi, (převedení nebo potlačení genové informace) při léčbě ran a patologie nemocí, zejména zánětů, dysfunkcí, snížení amyloidní zátěže v mozku, potlačení oxidačního stresu, snížení zánětu a dalších procesů příznivě ovlivňujících zdraví člověka."


Dr. Harch je předsedou vědeckého poradního výboru hyperbarické medicíny a svůj originální výzkum léčení neurologických chorob pomocí HBO bude prezentovat na HBOT 2019, 13. ročníku Hyperbaric Medicine Symposium, který se bude konat v září v Charlestonu v Jižní Karolíně.



http://www.fox8live.com/video/2019/01/31/hyperbaric-oxygen-terapie-reversed-alzheimer-disease/



48 zobrazení
bottom of page